Om Stovi

Speciale SQL Server databaser


Da Stovi i 1996 lancerede som firma, var det i en kort periode DataFlex vi arbejdede med. Fokusset skiftede dog hurtigt over til SQL, og har siden været det primære fokus. Sideløbende med at erfaringen er steget, er forventningen til os selv stødt fulgt med. Vi beærer os på at vores løsning skal være den best mulige på det problem der bliver stillet. Uanset størrelsen eller funktionen så skal en server svare hurtigt. Samtidig skal den også være sikker. Dette hjælper vi naturligvis også med, eftersom vi med al vores erfaring genkender de fleste weakpoints.


Over 25 års erfaring og ekspertise


Gennem Stovis lange historie, har vi arbejdet på mange projekter. Dette har været vidt forskellige projekter, i flere forskellige land, som alle krævede noget forskelligt. Derfor har vi opsamlet et bredt spektrum af programmeringsfærdigheder. Dette har været i mange forskellige sprog, også udover SQL. Hovedsageligt når vi programmerer ting udenfor SQL Serverer er det C# vi bruger. Ydermere har vi også erfaring med både Delphi og Python. 

Hvorfor er Stovi de bedste?


Hvis du har SQL Server problemer, så er der en stor sandsynlighed for, at vi har set problemet før, og endda har en løsning, der ikke koster det hvide ud af øjenene.